fredag 27 juli 2007

Obloggat

Inte ett inlägg på hela veckan... så kan det gå när vardagen tränger sig på. Mycket jobb för både mig och Lena nu. Jag har gjort den första av tre veckor på nyhetschefsstolen, Lena är ensam i affären eftersom Frida åkt på semester.
Lite träning, lite storhandling, lite städning - å så var den veckan slut.
Men i går kväll syndade vi efter storhandlingen och satte oss på altanen med en flaska Erdener Herrenberg 1994 Riesling Auslese som sällskap i den ljumma sommarkvällen. Ett spännande vin eftersom det är fullmoget. Det är ju mest annars ung riesling som säljs på bolaget.
Vi köpte fyra flaskor när detta fynd fanns på Systemet, det här var den andra vi provade. Som alla tonåringar är den lite svårhanterad. Vi drack den till asiatisk mat första gången, då sa vi att den är nog bättre på egen hand. Nu drack vi den på egen hand och insåg att den nog trots allt passar bäst till mat.
Den har en mogen doft av övermogna äpplen, aprikos och honung. Smak av äpple med fortfarande frisk syra. Den har endast åtta procent alkoholstyrka vilket gör den lite tam.
Nu ska vi i alla fall njuta av att veckan är slut genom att lyxa oss på restaurangen Kyrkbyns kök och matsal. Den recenserar vi i morgon.

Inga kommentarer: