lördag 14 juli 2007

Brott och straff

På fredag kväll flög fan i åldringarna - som tog cyklarna klockan 22.30 och åkte in till Norra hamn för att dricka öl och vin.
Teatercafét är mycket trevligt på sommarkvällarna med livemusik och trevliga gäster i rätt ålder (d v s vi känner oss inte gamla).
Mycket trevligare än fyllefärjan BBB (Gå inte dit! gynna krögare som gör rätt för sig!)
På teatercafét satt vi och såg en fantastisk solnedgång och tittade på folk i ett par timmar. Sedan satt vi ute på altanen med en sängfösare en stund när vi kom hem. Så klockan var nog närmare 02 innan vi kom i säng.
Det kändes på lördag morgon då långcykling var inbokad...
Men har man syndat ska man ta sitt straff. Före kl 12 rullade vi iväg på cyklarna mot Evas Konst-iga Café i Norra Sunderbyn (två mil bort, totalt fyra mil alltså).
Det var en trevlig cykeltur, som dock fick ett tråkigt slut. När vi kom fram upptäckte vi att cykelväskan lossnat och tappats efter vägen. I den hade vi båda två glasögonen (7000 kr/st) eftersom vi cyklade i solglasögon.
Vi tog samma väg tillbaka, men hittade inte väskan. Förhoppningsvis har någon ärlig människa hittat den och lämnar den till Polisen.

3 kommentarer:

Susanne sa...

Ouch! Inte bra att tappa glasögonen så där... så nu blir ni både blinda och fattiga?

T&L sa...

Tack och lov har vi fler par, tack för det Polaris/L

T&L sa...

Jag skulle vilja komplettera med en kommentar ang Cafeét. Det är klart värt ett besök, väldigt annorlunda, rogivande och suveränt fika.