söndag 10 juni 2007

Premiär

Eftersom tommy säger att det här är en gemensam blogg så får jag göra mitt första inlägg.

Tommy har skrivit om trädgården och vinet så jag tänkte skriva om en av våra andra sysselsättningar. Den kanske inte är så regelbunden och disciplinerad som den borde, men trägen vinner. Jag pratar om joggning.

Jag har just avslutat en tre kilometersrunda och det kändes riktigt bra. Ifjol sprang jag ingenting och i år började jag, optimistisk som vanligt, träna ordentligt och regelbundet. Med följd av att jag fick ont i knät.

Jag hade utmanat tjejerna på jobbet (30 år yngre och 20 kilo lättare) att springa vårruset. Jag förutsatte att dom skulle springa snabbare än mig. Men dom hade inte samma disciplin så dom kom i mål 5 minuter efter mig.

Nu försöker jag ta det lugnare och försöker träna så att jag håller på sikt. Går det bra så blir det tjejmilen igen nästa år. Mitt mål i år är att jogga 5 km isträck utan att få några skador. / Lena

1 kommentar:

Susanne sa...

Kul att ni börjat blogga! Då kan jag kanske hänga med i ert liv lite också :) Vad gäller jogging förresten så sprang jag Tjejjoggen i Sjulsmark i lördags (ja, eller gick snabbt med jogging ibland i all fall) eftersom jag missade Vårruset (jobbade) Jag fick blodad tand så nu ska jag medvetet träna för att kunna springa 5 kilometer jag också. Vi ses på lördag!