söndag 5 augusti 2007

Gamlingar på lulekalaset

Tommy och jag var ute och syndade igår. Vi gjorde Lulekalaset. När vi kom dit vid åtta-tiden började vi med att vandra runt för att se vad dom olika tälten var och hur kalaset var planerat i år. Vi strosade ner till södra hamn och konstaterade väldigt snabbt att den delen behövde vi inte fundera på något mer. Stora tält med skrikande folk och volymer långt över vad vi klarar av. (vi börjar bli gamla)

Vi vandrade tillbaka till Storgatan och Bluestältet där vi tog vårt första glas vin, vandrade vidare till Magma och fick i oss en bakad potatis med Skagenröra och ytterligare vin. Där var det riktigt trevligt att sitta och titta på alla som strosade förbi, de hade också en riktig toalett.

Enda nackdelen var att det med jämna mellanrum luktade popcorn. När vi vandrade vidare ner till norra hamn för att lyssna på Eldkvarn, så var vi bara tvungna att köpa popcorn. Popcorn försäljarna måste ha slutit avtal med ölförsäljarna eftersom de hade saltat på riktigt bra. Det kostade oss en öl till. Vi fick en ypperlig plats i ett öltält alldeles bredvid scenen där vi kunde se riktigt bra och samtidigt få i oss en öl.

Efter att dom spelat färdigt så gick vi tillbaka till Bluestältet en stund för att avsluta kvällen med dans till Ragges i stadsparken. Underlaget och skorna kanske inte var det bästa men det var riktigt roligt.

Slutsummeringen är att vi hade riktigt roligt igår, var lite sega idag men inte så mycket att det inverkade negativt på känslan från igår.

Inga kommentarer: