onsdag 31 oktober 2007

Pearlshop o felparkering

Tänk vad kul att få skriva Pearlshop i rubriken, det här inlägget kommer att till största del handla om jobbet. Jag tog bilen till Pearlshop idag och på vägen ringde jag till fastighetsförvaltaren för att fråga om jag kunde tjuvlåna en parkeringsplats på baksidan. Jag fick Ok och ställde mig där. Vid lunchen ringde Tommy och berättade att en upprörd man ringde och sa att vi felparkerat. Det visade sig att den ena handen inte vet vad den andre gör, det fanns ett temporärt kontrakt på parkeringen, så det var bara att flytta bilen.

I övrigt så har hela dagen gått åt till planera för hantverksmässan i helgen. Dels att se vad för halsband, pärlor och tillbehör som ska med, hur de ska skyltas med osv. Sedan har jag plockat ihop de bord, hyllor o stolar som ska med.

Vi kommer att ha två ytor på mässan, dels själva montern men även en yta där vi kommer att ha snabbkurser i smycketillverkning. Det känns som en liten utmaning. Det ska bli jätteroligt och se hur det fungerar.

Tommy har fixat våra nya affischer vi kommer att använda på mässan. En del av dom kommer vi att kunna använda i butiken också sen. Våra nya brochyrer kom idag. De var helläckra, Tommy får klart godkänt.

Mina söner har varit här på en gemensam födelsedagsmiddag. J fyllde år i söndags och K fyller år på måndag.

Inga kommentarer: