söndag 22 juni 2008

Midsommar och barnbarnMidsommarafton firade i vår nya sommarstuga. Vädret var riktigt bra, det utlovade regnet varade bara i 5-10 minuter så kvällen var härlig. Middagen bestod av grillad fläskfilé, ugnsbakad potatis, vitlökssmör och till efterrätt rabarberpaj och vaniljglass. Det var längesedan jag ätit något så syndigt som vitlökssmör, men det var riktigt gott.

Lenas barnbarn med familj var med och firade midsommar. C är två år och en riktig spelevink och yrhätta. Hon har en förmåga att med sina bedjande ögon verkligen få sin vilja igenom. Tommy var hårt utsatt för hennes angrepp. Men hennes uppfostran kan ifrågasättas, när Tommy berättade att några från Luleå Hockey sfären firade midsommar i stugan bredvid, så började hon ropa "Lulehockey blä". Hennes morfar i Skellefteå manipulerar henne.

Den mindre sötnosen är bara tre månader men gjorde allt för att göra sig hörd så att vi inte skulle glömma bort henne. Hon hade två lägen ON/OFF, endera tyst och glad eller också väldigt högljudd. Men hon växer till sig också.

/L

Inga kommentarer: